Apelsin

Kassiabil on päris palju hoiukodusid, aga ainult mõned blogid. Seda suhtarvu vaadates tundub, et kassidele heade kodude otsimiseks on vahest rohkem abi vaja nendest kirjutamisel. Niisiis, kuniks hoiukodus ühtegi kassi ei ole, teeme blogis külalis-reportaaži Apelsinist.

Kassiabi lehe info Apelsini kohta (septembri lõpust):
Ilmselt olnud kodukiisu. Oskas oma pojad kuiva ja sooja kasvuhoonesse poetada, kus ka hea südamega pererahvas toimetamas. Kui pererahvas suvekodust lahkus, oleks kiisupere jäänud omapead. Aga pererahvas andis teada Kassiabile ja nüüd on kiisupere Kassiabi hoiukodus. Kassiaema on sõbralik ja rahulik loomake. Noorepoolne. Saanud satika ja ussitõrje. Saab ka vaktsineeritud ja steriliseeritud kui pojad kodudes.

Nüüdseks on pojad uutes kodudes ja Apelsin õpib uues hoiukodus inimestega suhtlema. Praegu veel ei ole temast väga palju kirjutada – esimesed päevad istus ta köögikapi all ja harjus mõttega, et on uues kohas. Välja tuli siis, inimene istus tasa-tasa, kuid esimese liigutuse peale oli peidukohas tagasi. Samas, räägitakse, et Kassiabis lubas ta ennast täitsa sügada, nii et temas on kindlasti peidus mõnus kodukiisu, kui esimene hirm üle läheb.

Rubriigid: Apelsin. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar